Στυλιανίδης στις πληγείσες περιοχές στην Κρήτη – Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις

Κυβερνητικό κλιμάκιο με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, μαζί με τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, επισκέπτεται εκ νέου σήμερα τις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, μαζί με τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, που λίγες ώρες μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου είχαν βρεθεί για ένα τριήμερο στην περιοχή και είχαν συντονίσει τις πρώτες επιχειρήσεις για αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού, συνοδευόμενοι από τον υφυπουργό Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, βρίσκονται από τις 12, περίπου, το μεσημέρι, στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Στο συντονιστικό κέντρο που έχει στηθεί, ο κ. Στυλιανίδης ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος, Μανώλη Φραγκάκη, τον δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων, Μανώλη Κοκοσάλη και άλλους φορείς, τόσο για τους ελέγχους των μηχανικών στα κτίρια που έχουν υποστεί καταστροφές, όσο και για την φιλοξενία των πληγέντων.