ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ονομάζομαι ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ Θωμάς. Σήμερα διανύω 25 έτη Υπηρεσίας, έχω Υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Αττικής(ΔΑΑ -ΓΑΔΑ) μέχρι το 2009. Έκτοτε υπηρετώ στη Δ.Α.Πρέβεζας ως εκπαιδευτής θεμάτων αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια στο Γ.Τ.Υ.Ε.Π (topuser).

Είμαι ενεργό μέλος στην Τοπική Ένωση Αστυνομικών του Νομού Πρέβεζας με την ιδιότητα του Ταμία της Ένωσης στο παρόν Δ.Σ. Η εμπειρία μου και οι μέχρι σήμερα διαπιστώσεις μου από τη λειτουργία του Ταμείου ΤΕΑΑΠΛ για τα οφέλη της ύπαρξης του και των δυνατοτήτων που παρέχει στα μέλη του, με ωθεί να συνδράμω ενεργά με όλες τις δυνάμεις μου, στην ενημέρωση των υποψηφίων αλλά και των ήδη εγγεγραμμένων μελών στο Ταμείο για τις επιλογές και δυνατότητες που προσφέρονται και την ουσιαστική ενίσχυση του θεσμού, με γνώμονα την ευημερία των συναδέλφων!

Σε ένα κόσμο που τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία -Πυροσβεστική- Λιμενικό) και οι οικογένειες μας, υποφέρουν από τις συνέπειες της οικονομικής συγκυρίας στην οποία η χώρα έχει περιέλθει, έχουμε στη διάθεσή μας ένα και ωφελειών που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να δυναμώσουμε!

Με τις παραπάνω σκέψεις, ζητώ την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του Νομού Πρέβεζας για την εκπροσώπηση τους στο Ταμείο.»

Read MoreΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – Τ.Ε.Α. Α.Π.Λ.