Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα.

Αρ. Πρωτ:98

Αθήνα,12.12.2023

                                                                                 ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

                                Μέλη της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα»

Μετά από κοινή απόφαση των Ομοσπονδιών, Πυροσβεστών, Αστυνομικών, Λιμενικών και Στρατιωτικών, καλούνται όλοι οι εν ενεργεία καθώς και οι συνταξιούχοι συνάδελφοι, να δώσουν δυναμικό παρόν και να συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση της ένστολης πανελλαδικής συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας στις 18 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00΄στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη) προκειμένου να στείλουμε μήνυμα στην Κυβέρνηση για την ακατανόητη στάση της, να μην θεσμοθετεί την επικινδυνότητα της εργασίας.

Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη, διότι κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος είναι η αισθητή παρουσία μας στη συγκέντρωση αυτή, με τη μαζική και δυναμική μας συμμετοχή. Δεν αρκεί όλοι να αναγνωρίζουν τους επαγγελματικούς κινδύνους, τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες εργασίες, το ακατάστατο ωράριο και τόσες άλλες δυσλειτουργίες και η Κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει πεισθεί να νομοθετήσει αγνοώντας ακόμα και τα δεκάδες θύματα εν ώρα υπηρεσίας.

Η Ομοσπονδία μας για το σκοπό αυτό θα πριμοδοτήσει τις Ενώσεις για την μίσθωση των λεωφορείων για την μετάβαση τους στην Αθήνα.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 18ης Δεκεμβρίου στην Αθήνα, καλούμαστε να είμαστε όλοι εκεί και να απαιτήσουμε

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΡΑ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

The post Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα. appeared first on Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Read More