Ηράκλειο Κρήτης: Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι Αγιοβασίληδες με τα δώρα τους!

Ξεχωριστοί επισκέπτες βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Ξεχωριστοί επισκέπτες βρέθηκαν απόψε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για μια ιδιαίτερη και άκρως εορταστική εκδήλωση!

Λίγο μετά τις 18.00 στον προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής, αποβιβάστηκαν από δύο πυροσβεστικά ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν!

Βενιζελειο

Τους δύο σούπερ ήρωες που για πρώτη φορά επισκέπτονται το νοσοκομείο, συνόδευαν Αγιοβασίληδες που μοίραζαν σοκολάτες, καραμέλες, ευχές και πολλά χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους!

βενιζέλειο2

Η γνωστή και αγαπητή μπάντα τυμπανιστών του Ηρακλείου, “Μπαταλά” τους επιφύλασσε μια θερμή υποδοχή κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της εκδήλωσης,

Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, με τη διάθεση γιορτινή, εκπέμποντας νότες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους που δίνουν τις μάχες τους μέσα από το νοσοκομείο!

Βενιζέλειο

ΒενιζέλειοΜετά την παρέλαση «Αγιοβασίληδες, ήρωες και μέλη των Μπαταλά, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 7ης Υ.Πε Κρήτης Παπαβασιλείου Νεκτάριο, τον Διοικητή του Βενιζελείου ΓΝΗ Τερζάκη Κώστα, την Αναπλ. Διοικήτρια του νοσοκομείου Κωστάκη Ελευθερία, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης- Διοικητή Π.Υ. Ν. Ηρακλείου, Πύραρχο Σεληνιωτάκη Μιχαήλ, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου, Αντιπύραρχο Σταυρακάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”, Βασίλη Ανδρεαδάκη και τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Παπαδομανωλάκη, μοίρασαν τα δώρα τους στα παιδιά της Παιδιατρικής κλινικής. Ανταλλάξουν μαζί τους ευχές, τραγούδησαν  τα κάλαντα και προσέφεραν γλυκίσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής, ως ελάχιστο ευχαριστώ για το έργο τους».

Βενιζέλειο 4
Βενιζέλειο

Υπενθυμίζεται ότι η δράση διοργανλωθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικά 24ωρα, είχαμε “απόβαση” αγιοβασίληδων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Βενιζέλειο3
Βενιζελειο5
Πηγή: https://www.cretalive.gr