Δελτίο Τύπουγια την νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Αρ.Πρωτ.24

Αθήνα, 02.03.2023

Δελτίο Τύπου
για την νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη

Συγκλονισμένοι και άναυδοι, όπως όλοι οι συμπολίτες μας, παρακολουθούμε την νέα εθνική τραγωδία που εξελίσσεται στα Τέμπη από προχθές βράδυ. Δεκάδες συνάνθρωποι μας, νέοι στην πλειοψηφία, χάθηκαν σε μια στιγμή. Τραγωδία χωρίς προηγούμενο!
Ως πυροσβέστες έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αισθανόμαστε περισσότερο το μέγεθος αυτής, καθότι σε εμάς εκ των πραγμάτων πέφτει το αβάσταχτο φορτίο της ανάσυρσης των θυμάτων από το σημείο του δυστυχήματος. Επιπλέον θρηνούμε και για την απώλεια ενός δικού μας συναδέλφου που επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία. Ως εκπρόσωποι της πυροσβεστικής οικογένειας, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για το τραγικό αυτό συμβάν και την συμπαράσταση μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών από την φοβερή αυτή σύγκρουση. Ας είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο που στέρησε άδικα τη ζωή τόσων συνανθρώπων μας. Αιωνία τους η μνήμη….

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

The post Δελτίο Τύπουγια την νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη. appeared first on Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Read More